İŞÇİNİN YANINDAYIZ

Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Sümer: İncirlik'te işçiler kapının önüne konulamaz

İncirlik Üssü’nde faaliyet gösteren Vectrus System Corparation Şirketi büyük bir işçi kıyımına imza attı. Şirket, 424 işçinin iş akitlerinin 20 Şubat’a kadar feshedileceğini Türk Harb İş Sendikası’na bildirdi. Bu gelişmeye CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer sert tepki gösterdi.
MAĞDURİYETE İZİN VERİLMESİN
İncirlik Üssü’nde çalışan 890 kişiden Türk işçiden 424’ünün iş akitleri feshedildi. CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, ABD’nin Suriye’deki askeri varlığını azalttığını ve işçilerin de bundan dolayı işten çıkarıldığını belirterek “ABD’li şirket bilsin ki bizim işçimiz işine geldiği zaman işe alınacak, işine gelmediği zaman da kapının önüne konulacak kişiler değildir” dedi.
BELEDİYELERİMİZYDEN HALKIMIZ MEMNUN
Gazetemizi ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP’nin yerelde iktidar olarak halkına hizmet veren bir siyasi parti olduğunu ve Adana’nın sorunlarını çok yakından bilen başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm CHP’li belediyelerin halkın nazarında karşılığının olduğunu söyledi. Orhan Sümer, halkın isteklerine saygı duyarak yerine getiren CHP’li belediyelerin 2020 yılında önemli projelere imza atacağının da müjdesini verdi.