İYİ PARTİ YEREL SEÇİMLERDE DE İYİ GELECEK

İYİ Parti'nin hafta sonu kurultayında güçlenerek çıkacağını söyleyen Boyvadaoğlu'dan yerel seçim değerlendirmesi:

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı sonuçlar alarak belediyelikleri kazanacaklarını söyledi. Gazetemizi ziyaret eden Boyvadaoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere merkez ve taşra ilçelerinde belediye başkanlıklarını kazacak, kamuoyunda karşılığı olan adaylar ile yarışta olacaklarını ve iddialı bir yarışın da favorisi olacaklarının altını çizdi.
Adana’da 24 Haziran seçim sonuçlarının değerlendirilmesinin yapıldığında yeni kurulan bir siyasi partinin 2 milletvekili çıkarıp azımsanmayacak oy potansiyeli ile kırk yıllık partileri de geride bırakacak durumda olmasının örneğiyle yerel siyaset değerlendirmesi yapan İl Başkanı Boyvadaoğlu, ‘önemli olan iyi isimlerle halkın huzuruna çıkıp oy istemektir. Bu da bizim işimizdir. Adana siyasetinde İYİ Parti’nin damgasını her dönem göreceksiniz. Çok mükemmel adayları çıkarıp bu yarışta olacağız’ dedi.
 
Hafta sonu yapılacak olan kurultaydan da partilerinin güçlenerek, yenilerek çıkacağını söyleyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, ‘Sağlam temeller üzerine inşa edilen siyaset yaparak ilerliyoruz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile İYİ Parti yaklaşan yerel seçimler öncesinde güçlenip halkın tercih ettiği ve umut bağladığı parti olma hüviyetini sürdürecektir’ sözleriyle de kurultay değerlendirmesi yaptı. Adana siyasetinde etkin olmak adına da her daim aktif olarak siyasetin sorumluluklarını yerine getirdiklerini söyleyen Boyvadaoğlu, ‘İYİ Parti Adana’ya yerel seçimlerde de iyi gelecek’ dedi.