İYİ Partililer Ankara'da

İYİ Parti Adana il yöneticileri Ankara'ya giderek genel merkezde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. İlk ziyaret Genel Başkan Meral Akşener'e yapıldı. Genel Başkan Akşener, il teşkilatını Ankara'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İYİ Parti Adana il yöneticileri Ankara’ya giderek genel merkezde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. İlk ziyaret Genel Başkan Meral Akşener’e yapıldı. Genel Başkan Akşener, il teşkilatını Ankara’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Akşener özetle şunları ifade etti. “Adana teşkilatının çalışmalarını yakından takip ediyorum. Parti içi kaynaşmayı ve büyümeyi başarı ile sağlıyorsunuz. Ziyaretin vesilesi ile tüm Adanalılara selam ve sevgilerimi iletiyorum” Öte yandan Adana İYİ Parti Teşkilatı mensupları Milletvekilleri Metanet Çulhaoğlu’nu da ziyaret ettiler.
Ankara ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ‘Ankara’ya yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verip yol haritamızı anlattık. Genel başkanımızın memnuniyeti de bizleri ziyadesi ile mutlu etti. İlk fırsatta Adana’ya gelme sözü verdi. Bizler de heyecan duyarak genel başkanımızı Adana’da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” Dedi.