İYİ Partililer Kızıldağ Yaylası'nda

İYİ Parti İl Teşkilatı, hafta sonunu Karaisalı'nın Kızıldağ Yaylası'nda vatandaşlarla sohbet toplantısında geçirdi. İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adanalıların partilerine gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek iktidara yürüdüklerini ifade etti.

İYİ Parti İl Teşkilatı, hafta sonunu Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda vatandaşlarla sohbet toplantısında geçirdi. İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adanalıların partilerine gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek iktidara yürüdüklerini ifade etti.

Adana’nın ilçelerine ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, sorunları dinleyerek genel merkeze iletip çözüm önerileri getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Boyvadoğlu, yaptığı açıklamada “ Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki, halkımız hayat pahalılığından dert yanıyor, artan fiyatlar, vergiler, zamlar yurttaşlarımızı canından bezdirmiş durumda. Çiftçilerimiz yükselen girdi maliyetleri yüzünden toprağını ekemiyor, Tarım Kredi Kooperatiflerine ve bankalara olan borçlarından dolayı birçoğu icralık, esnafımız kirasını faturasını ödeyemiyor, emeklimiz geçinemiyor, kadınlarımız mutfakta tencere kaynatamıyor, çocuklarımız sağlıklı beslenemiyor, üniversite öğrencilerimiz barınacak yer bulamıyor kısacası toplumun büyük bir kesimi en temel yaşamsal ihtiyaçlarını bile karşılayamaz halde.  Milletimiz sandığın önüne geleceği güne hazırlanıyor. Yapılacak olan ilk seçimde halkımızın da desteğiyle sandıktan 1.parti olarak çıkacağız ve Genel başkanımız Sayın Meral Akşener'i Başbakan yapacağız.” dedi.

Kızıldağ Yaylasında esnaf ziyareti gerçekleştirip bu yıl 10.su düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası Finalinde karşılaşan Girdillispor ve Kaşobasıspor futbol müsabakasını izleyip Şampiyon olan Kaşobasıspor Futbol Takımına kupasını verdi.

Parti