Jbl T500BT Modelleri

Yolda müzik dinlemek, özellikle gençlerin severek yaptığı aktivitelerden biridir. Ancak klasik kulaklıkların sarmaş dolaş kabloları, yolda müzik dinleme keyfinin bir miktar zedelenmesine yol açmaktadır.

Yolda müzik dinlemek, özellikle gençlerin severek yaptığı aktivitelerden biridir. Ancak klasik kulaklıkların sarmaş dolaş kabloları, yolda müzik dinleme keyfinin bir miktar zedelenmesine yol açmaktadır. Bu sorunu tamamen ortadan kaldıran Jbl T500BT model kulaklıklar, bluetooth özelliği sayesinde rahatça müzik dinleme olanağı sağlıyor. Oldukça sade ve rahat kulanım sunan bu kulaklıklar, aynı zamanda dış seslerin müzik zevkini bölmemesi için gürültü önleyici filtreye sahip. Şarj edilerek kullanılabilen Jbl T500BT model kulaklıklar, 2 saat içerisinde tamamen şart olabilmekte ve tam şart ile 16 saate kadar kullanım olanağı sağlamaktadır. Tüm bu özelliklerine rağmen sadece 155 ram ağırlığa sahip olan bu ürün, rahat taşınabilmesi ve her yerde kullanılabilmesi açısından oldukça avantajlıdır.
Neden Jbl T500BT  Kulaklık?
Teknolojik alanda yaşanan gelişmeler, pek çok ürünün daha akıllı ve daha işlevsel hale gelmesine olanak sağlamıştır. Kulaklıklar da bu değişimlerden nasiplerini almıştır. Kablolu kulaklılarda sıkça rastlanan kabloların düğümlenmesi ve stres ile bunların açılmaya çalışılması sorunu, bluetooth kulaklıklarda ortadan kaldırılmıştır. Ayrıca bu tür kulaklıklar üstün ses kalitesi desteği de sağlamaktadır. Ayrıca görünüm açısından da Jbl T500BT model kulaklıklar oldukça moderndir. Bu kulaklığın renklerini ve özelliklerini daha detaylı bir biçimde incelemek ve dilerseniz sipariş vermek için https://www.desibela.com/jbl-t500bt-mavi-wireless-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik adresini ziyaret edebilir ve dilerseniz aynı site üzerinden siparişinizi verebilirsiniz. Ayrıca daha farklı pek çok kulaklık modeline de buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Jbl model kulaklık