KA-VAK'tan Çukurova İlkokulu'na kütüphane

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KA-VAK) Adana Şubesi tarafından Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi' Kapsamında Çukurova İkokulu'na kütüphane yaptırıldı.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KA-VAK) Adana Şubesi tarafından  Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) “Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” Kapsamında Çukurova İkokulu’na kütüphane yaptırıldı.
KA-VAK Başkanı Emine Varmış, yaptığı açıklamada, Çukurova ilçesi 100.Yıl Mahallesi’nde bulunan Çukurova İlkokulu’na, modern ve öğrencilerin faydalanılabileceği görkemli, içeriğinde Milli Eğitim Bakanlığınca istenilen şartlara uygun  bir kütüphane yaptırdıklarını söyledi. Varmış, şunları kaydetti:
 “Öncelikle, örnek okul olarak seçtiğimiz ve maddi ve manevi destek vererek, önemle katkı koyduğumuz; Çukurova İlkokulumuzda Kütüphane fikrimizin hayat bulması için bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfımızın başta yönetim kurulu olmak üzere, sponsorlarımızın, kadın kollarımızın ve üyelerimizin duyarlılıklarına teşekkür ediyoruz. Ayrıca; eğitim yuvalarımızın kalbi olarak değerlendirdiğimiz Kütüphane için Milli Eğitim Bakanlığımızın bu anlamlı projesine bugünün öğrencisi yarının büyükleri olacak evlatlarımız katkı koyabilmek adına örnek olabilmenin hazzını şimdiden yaşadığımızın bilinmesini istiyoruz.’’


 

Çukurova İlkokulu Kütüphane