Kalbinden bıçaklayıp bayıldı!

Tavuk dahi kesmekten aciz cinayet zanlısı cesaret hapı ile katil oldu

Ağustos 2017’de Sarıçam İlçesi Bayramhacılı Mahallesi göl kenarında 01 KN 889 plakalı otomobilin içerisinde boğazından bıçaklanarak öldürülen iş adamı Kazım Fidancı’nın (69) katil zanlısı olan Halil İ. polisteki ifadesinde tavuk dahi kesemeyen birisi olarak diğer cinayet zanlısı olan Nizami K.’nın kendisine cesaret hapı verdiğini söyledi. Katil zanlısı Halil İ., boğazından bıçakla öldürdüğü Kazım Fidancı’nın kanını görünce kendisinin de olay yerinde bayıldığını ifade etti.


KADIN KILIĞI İLE PUSU KURDULAR 
Polis yaptığı çalışmada Nizami K. ile Halil İ.'nin Fidancı'yı öldürmek için sosyal medyadan pusu kurduğunu saptadı. Halil İ.'nin kadın kılığına girip sosyal medyadan Fidancı ile iletişime geçip ona randevu verdiğini ve adrese kadın kılığında gidip onu bıçakla öldürmeyi planladıklarını belirledi. Polis Halil İ.'nin cinayete işlemeye gitmeden önce vazgeçtiğini, korktuğunu ancak Nizami K.'nin Halil İ.'ye cesaret hapı vererek onu buluşma adresine gönderdiğini tespit etti. 

ÖLDÜRÜP KANLARINI SİLDİ 
Kadın kılığında Fidancı ile bulaşan Halil İ. otomobile binince Fidancı, şahsın erkek olduğunu anladı. Bunun üzerine Halil İ. bıçağı Fidancı'nın boğazına dayayarak ilerlemesine isteyip bir taraftan da Nizami K.'ye ‘adrese gidiyoruz’ diye mesaj attı. Halil İ., Fidancı'yı göl kenarına getirip, Nizami K.'ye adrese vardıklarını söyledi. Daha sonra Fidancı'nın kalbine bıçağı sokarak öldürüp Nizami K.'ye öldürdüğünü belirten mesaj attı. Halil İ. öldürdükten sonra da etraftaki kanları silmeye başladı. Bu arada cesaret hapı içmesine rağmen korkan Halil İ. bayıldı.