Kaldığın yerden devam et!

TFF 1. Lig'de ilk yarının son 2 maçını kazanarak devre arasına giren Adana Demirspor bu akşam ligin ikinci yarısının ilk haftasının kapanış maçında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak.

TFF 1. Lig’de ilk yarının son 2 maçını kazanarak devre arasına giren Adana Demirspor bu akşam ligin ikinci yarısının ilk haftasının kapanış maçında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak.
Balıkesirspor maçı hazırlıklarına Belek’te hazırlanan mavi-lacivertliler geçtiğimiz Balıkesir’de dün Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde bir saati aşkın süreyle maçın provasını yaptı. Futbolcular ardından kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladı.
İlk yarının son 2 maçını kazanarak üst sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını azaltan Adana Demirspor bu akşamki maçta da galip gelerek ikinci yarıya kaldığı yerden devam etmek istiyor. Hatayspor’un puan kaybettiği haftada futbolcular bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.
HAKEM DİRENÇ TONUSLUOĞLU
Balıkesir Atatürk Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını da Cemal Bingül ile Muhammet Yumak yapacak.
 

Adana Demirspor Balıkesirspor