Kale projemizi hayata geçireceğiz

AK Parti'den iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunduğu Kozan ilçesine önemli hizmetler kazandıran Kazım Özgan bu dönem Saadet Partisi'nden belediye başkanı olarak ilçesine 3.dönem belediye başkanlığı hizmeti veriyor.

AK Parti’den iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunduğu Kozan ilçesine önemli hizmetler kazandıran Kazım Özgan bu dönem Saadet Partisi’nden belediye başkanı olarak ilçesine 3.dönem belediye başkanlığı hizmeti veriyor.
HEYECANIMIZ KOZAN HALKI İÇİN
Gazetemizi ziyaret eden Başkan Kazım Özgan “Kozan bir turizm şehridir. İlçemize kalıcı hizmetler yaptık. Ancak bir dönem kesintiye uğradı. Bu dönem ise Kozan Kalesi’nin restorasyonu, tesis kazandırılması ve teleferik ile ulaşım konusunu içeren projeleri hayata geçirmek adına çalışma başlattık’ dedi. Başkan Özgan, belediye meclisinde hizmetlerini yerine getirir iken meclisten destek görmeyip aksine kendisine engel çıkarıldığının da altını çizerek projelerinden bahsederek ‘Bütün mesaimiz ve heyecanımız Kozan içindir. Yakın zaman diliminde ilçemizde hamle seferberliği başlayacaktır” dedi.
YETİŞEMEDİKLERİ CİĞERE MINDAR DEME
Bugün Kozan’da yaşanan tarihi anlamdaki değişikliklerin altında kendisinin imzasının olduğunu ve Kozanlı insanların da bunu takdir ederek her daim yanında yer aldığını belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Bir dönem kesintiye uğrayıp başkanlık görevimize ara vermemiş olsaydık bugün Kozan başka bir yerde olurdu. Bana ilçede sorun çıkarıp sürekli muhalefet olma adına bir kamuoyu oluşturan belirli bir kesim var. Bunların çabalarını ve gayretlerini anlıyorum. Yetişemedikleri ciğere mındar deme gibi. Ben işime bakıyorum. Benim işim ilçeme ve halkıma hizmet etmektir” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.