Kanar: Mevcut sendikalar miatlarını doldurdu

Memur-Sen'den ayrılanlar MİL-SEN'e geçiş yapıyorlar

Kısa bir süre önce kurulan Mil-SEN Adana Şube Başkanı Hacı Veli Kanar, mevcut sendikaların miatlarını doldurduğunu ve sendikalarına olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.
Mil-SEN’in Memur Sen sendikasında sendikacılık yapamayan insanların yola çıkması ile kurulduğunu belirten Başkan Kanar, ‘Yönetim kurulumuzu oluşturup üye kayıtlarımızı hızla sürdürmekteyiz. 100’ün üzerinde üyeye ulaştık. Kısa sürede üye sayımızı 400’ün üzerine çıkaracağız. Her iş yerindeki arkadaşlarımız diğer sendikalardan ümitlerini keserek bizlere yönelmektedirler. Bundan dolayı da mutluyuz. Bizim üye yaptığımız arkadaşlarımızı makamlarına çağırarak mobing uygulayan yöneticilerle karşı karşıyayız. Yılmayacağız, mücadelemizi sürdüreceğiz’ dedi.
Kanar yönetim kurulu üyesi olarak Başkan Vekilliği görevine Süleyman Dincer, Teşkilat Başkanlığına Mehmet Han, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Fevzi Yıldırım ve Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcılığına da Ünal Özcan’ın getirildiğini kaydetti. Mil-SAĞLIKSEN Adana Şube Başkanı Hacı Veli Kanar, kısa bir süre önce genel başkan ve genel merkez yöneticilerinin Adana’ya gelerek bir dizi temaslarda bulunduğunu ve bu temasların da oldukça verimli geçtiğinin altını çizdi.