Kapı kulu olamayız

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Adana'da 1948 yılında keşfedilen bir kuyunun daha sonra kapatıldığına işaret edip 'Biz, başkaları gibi kulağımızın üstüne yatıp dışarıdan gelen talimatlara 'olur efendim, baş üstüne efendim, emir anlaşılmıştır efendim' demiş olsaydık bugünkü yaşadığımız sıkıntıların pek çoğunu belki yaşamazdık ama kapı kulu olmaya devam ederdik. Asla kapı kulu olamayız" diye konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Adana’da 1948 yılında keşfedilen bir kuyunun daha sonra kapatıldığına işaret edip “Biz, başkaları gibi kulağımızın üstüne yatıp dışarıdan gelen talimatlara 'olur efendim, baş üstüne efendim, emir anlaşılmıştır efendim' demiş olsaydık bugünkü yaşadığımız sıkıntıların pek çoğunu belki yaşamazdık ama kapı kulu olmaya devam ederdik. Asla kapı kulu olamayız" diye konuştu.

 

TÜRKİYE’Yİ KİMSENİN TUTMA ŞANSI OLMAYACAK

Bakan Kirişçi, Adana'nın bir anda petrolle, doğal gazla anıldığını, Mersin'in Abdülhamid Han gemisine ev sahipliği yaptığını işaret etti. 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere de vurgu yapan Bakan Kirişçi, “Allah'ın izniyle parti teşkilatının bu seçimleri de yine başarılı bir sürece dönüştürüp 15 seçimden sonra 16'ncısını da başarıyla gerçekleştirirse Türkiye'yi kimsenin tutma şansı olmayacaktır. Tarım konusunda yeni teşvik paketi de hazırlığını sürdürüyoruz. Türk tarımı daha da güçlenip üreticimizin sıkıntılarını çözeceğiz” sözleriyle sözlerini tamamladı.