Kaplan alarm veriyor

TFF 1. Lig'de ilk 4 haftanın flaş takımı Adanaspor nazara geldi. Son iki maçını yenilgiyle kapatan turuncu-beyazlılar kalelerinde de tam 7 gol gördü.

TFF 1. Lig’de ilk 4 haftanın flaş takımı Adanaspor nazara geldi. Son iki maçını yenilgiyle kapatan turuncu-beyazlılar kalelerinde de tam 7 gol gördü.
Hafta sonu sahasında lider Tuzlaspor’u ağırlayan ve karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkan turuncu-beyazlılar, rakibi karşısında öne geçmesine karşın sahadan 3-1 yenik ayrılınca taraftarlar endişelenmeye başladı. Ligde ilk 4 haftanın flaş takımı olan, kalesinde gol görmemelerinin yanı sıra yenilgileri dahi olmayan turuncu-beyazlılar, son iki haftayı puansız kapattılar. Kalelerinde ise tam 7 gol gördüler.
Son iki karşılaşmayı puansız kapatarak adeta ‘’alarm’’ veren turuncu-beyazlılarda taraftarlar, takımın bir an önce toparlanmasını isterken, radikal önlemlerin de alınmasını istediler.
BALIKESİR HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Bu arada, turuncu-beyazlılar ara vermeden hafta sonu deplasmanda yapacakları Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan yönetimindeki antrenman bir saati aşkın sürdü. Futbolcuların, Tuzla yenilgisinden dolayı morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.