Kaplan ara vermedi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 68 Aksaray Belediyespor'u 2-1 yenerek bir üst tura yükselen Adanaspor 7 Kasım Cumartesi günü sahasında yapacağı Menemenspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 yenerek bir üst tura yükselen Adanaspor 7 Kasım Cumartesi günü sahasında yapacağı Menemenspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Turuncu-beyazlılar kupa maçının ardından dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplandı. Turuncu-beyazlı futbolcular ardından Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan nezaretinde bir saati süren antrenman yaptı. Antrenman öncesi Ceylan, futbolculara Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlamalarından dolayı teşekkür etti. Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra pas çalışması ve Menemenspor maçının taktik antrenmanıyla devam etti. Antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.
Turuncu-beyazlılar hazırlıklarına bugün yapacakları antrenmanla devam edecek.
HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK
Bu arada, Menemenspor maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Yardımcılıklarını da Samet Çavuş ile Osman Gökhan Bilir yapacak.