Kaplan ava çıkıyor

Spor Toto 1. Lig'de bugün sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, dün yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Spor Toto 1. Lig’de bugün sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, dün yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Turuncu-beyazlıların dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde bir saati aşkın süren antrenman yaptı. Kardemir Karabükspor maçının taktiği üzerinde durulan antrenmanda Teknik Direktör Demirbakan, defans oyuncularını rakibin kontrataklarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Adanaspor, antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Demirbakan,  her maçın ayrı bir hikayesinin olduğunu bugünde Karabükspor ile zorlu bir maç yapacaklarını ancak ev sahibi olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.
HAKEM MERT GÜZENGE
5 Ocak fatih Terim Stadı’nda Saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Mert Güzenge yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Yıldırım ile Burak Cansız yapacak.
 
 

Spor Toto 1. Lig’de bugün sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Adanaspor dün yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Turuncu-beyazlıların dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ne