Kaplan can hoca espri derdinde

Spor Toto 1. Ligi'nde galibiyetle henüz tanışamayan ve puan cetvelinin son sıralarına demir atan Adanaspor sahasında Boluspor 2-1 yenilirken, karşılaşmaya maç sonrası yayıncı kuruluşa verdiği röportajla Teknik Direktör Cihat Arslan damgayı vurdu.

Spor Toto 1. Ligi’nde galibiyetle henüz tanışamayan ve puan cetvelinin son sıralarına demir atan Adanaspor sahasında Boluspor 2-1 yenilirken, karşılaşmaya maç sonrası yayıncı kuruluşa verdiği röportajla Teknik Direktör Cihat Arslan damgayı vurdu.
Muhabirin, başı döndüğü oyundan çıkan Kone’nin durumunu sorusuna ‘’İnşallah hamile değildir’’ diyerek yanıt veren Arslan’ın bu tutumuna taraftarlar, ‘’Takım can, hoca espri derdinde’’ yanıtını vererek tepkilerini dile getirdiler.
Karşılaşmaya ‘’mutlak galibiyet’’ parolası ile çıkan Adanaspor, güçlü Boluspor karşısında varlık gösteremedi. Ne oynadıkları ve ne yaptıkları belli olmayan futbolcu topluluğunu andıran turuncu-beyazlıların, isteksiz ve vurdumduymaz futbolu kendilerini desteklemeye gelen bir avuç taraftarı adeta çileden çıkardı.
Deplasmanda istediği futbolu oynayan ve hiç zorlanmayan Boluspor karşılaşmadan 38. Dakikada Özgürcan ile 54. Dakikada Mustafa’nın attığı 2 gol ve aldığı 3 puanla zirve yarışını sürdürmeye devam ederken, Adanaspor’un tek golünü 66. Dakikada Bumba attı.
Karşılaşma sonrası Teknik Direktör Cihat Arslan’ın yayıncı kuruluşa verdiği röportaj damgasını vurdu. Muhabirin, başı döndüğü oyundan çıkan Kone’nin durumunu sorusuna ‘’İnşallah hamile değildir’’ diyerek yanıt veren Arslan’ın bu tutumuna taraftarlar, ‘’Takım can, hoca espri derdinde’’ yanıtını vererek tepkilerini dile getirdiler.
Arslan, ardından düzenlediği basın toplantısında da şunları söyledi:
"Karşımızda iyi bir takım vardı ama bizim de Adanaspor olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyordum. Maç öncesi hissettiklerimiz düşüncelerimiz ve çalışmalarımız sahada içerisinde gerçekleşmedi. Sahada öz güveni de bulamayınca da komik bir gol yedik. Kone'nin başı döndü erken değiştirmek zorunda kaldık. İlk golden sonra da kırılma yaşadık sonrasında da hatalar yaptık ve öz güvenimiz gitti. Ardından 2-0 oldu 2-1'i yakaladık ama maçın gidişatını değiştirecek ne tempo vardı, ne de oyun vardı. Yani bu maç değişmezdi Boluspor çok büyük bir hata yapmadığı sürece. Boluspor'u tebrik ediyorum. Bize de geçmiş olsun, üzücü ama gerçek.’’
 

Adanaspor Boluspor