Kaplan çift antrenman yaptı

TFF 1. Lig'de son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen Adanaspor 25 Ocak pazartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile yapacağı karşılaşmaya günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor.

TFF 1. Lig’de son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen Adanaspor 25 Ocak pazartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile yapacağı karşılaşmaya günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor.
Turuncu-beyazlı futbolcular, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaparak İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Her iki antrenman birer saati aşkın sürdü. Sabahki antrenman ağırlık çalışması üzerine olurken, akşamda İstanbulspor maçının taktiği üzerinde duruldu.
OZAN PAPAKER AYRILDI
Bu arada, takımda fazla forma şansı bulamayan santrafor Ozan Papaker ile yollar ayrıldı. Adanaspor A.Ş., sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, hizmetlerinden dolayı Ozan Papaker’e teşekkür etti.
YUNUS MURAT CEYLAN BASINLA BULUŞACAK
Öte yandan, Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan yarın saat 15.30’da Osman Yereşen Tesisleri’nde basınla bir araya gelerek açıklamalarda bulunacak. Toplantıda bir futbolcunun da yer alması bekleniyor.
 
 

Adanaspor antrenman