Kaplan'da galibiyet sesleri

Spor Toto 1. Lig'de 5 maçtır galip gelemeyen Adanaspor, yarın sahasında yapacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig’de 5 maçtır galip gelemeyen   Adanaspor,  yarın sahaısnda yapacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Gençlik Stadı’nda, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenman serbest yapılan ısınma koşusu ile başladı. İstasyon koşuları, kısa koşular ve streching çalışması yapıldı.
Teknik Direktör Demirbakan, yarın Eskişehirspor ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, galip geleceklerine inandıklarını söyledi. Demirbakan, taraftarlardan önemli maça gelerek takıma destek olmalarını da istedi.
 
Turuncu-beyazlılar, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanın ardından tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.
 
HAKEM HAKAN CEYLAN
5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda yarın Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Hakan Ceylan yönetecek. Yardımcılıklarını da Mehmet Yıldırım ile Sezgin Çınar yapacak.
 
 

Adanaspor Eskişehirspor