Kaplan'da hakem isyanı

TFF 1. Lig'de Adanaspor, Bursa deplasmanında hakemin son dakikalarda olmayan pozisyonda verdiği penaltı kararıyla sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

TFF 1. Lig'de Adanaspor, Bursa deplasmanında hakemin son dakikalarda olmayan pozisyonda verdiği penaltı kararıyla sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
Turuncu-beyazlılar mutlak puan hesaplarıyla gittiği Bursaspor deplasmanında hakem engeline takıldı. Kaleci Burak’ın yıldızlaştığı müsabakada turuncu-beyazlılar son dakikalarda hakem Serkan Tokat’ın olmayan bir pozisyonda kaptan Hakan Çinemre’nin pozisyonuna penaltı kararı çalınca futbolcular, çılgına döndü. Recep Aydın’ın penaltıyı gole çevirmesinin ardından sahadan puansız ayrılan turuncu-beyazlı futbolcular, maçın bitiş düdüğüyle birlikte hakeme tepki göstermeye devam ettiler.
Futbolcuları, yöneticiler yatıştırarak soyunma odasına gönderdiler.
VİCDANLI OLMAYA DAVET
Adanaspor'da Teknik Direktör Semih Özü, Bursaspor maçının ardından, “Bize göre olmayan penaltı ile kaybettik. Hakemleri biraz daha vicdanlı olmaya davet ediyorum” dedi.
Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Semih Özü, Bursaspor'u galibiyetten dolayı tebrik ederek, şunları kaydetti:
"Ritmimizi bulamadık. Oyunun ikinci bölgede oynanacağını biliyorduk. Rakip de biz de kabul ettik. Ataklarla pozisyon oluşturmaya çalıştılar. Bir iki pozisyonları var. Kalecimiz oyunu ayakta tuttu. İkinci yarıda da oyun ikinci bölgede oynanmaya devam etti. Sanırım onların yaptığı organizasyon ve ataklara cevap veremedik. Hakemin performansı öne çıktı. Bursaspor'un futbolunu kötülemek amacıyla söylemiyorum; verilen penaltı doğru değil. Çok basit. Maçı bize göre olmayan bir penaltıyla kaybettik. Kalecimizin performansı nereye gitti. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım.’’

Adanaspor hakem