Kaplan'da hedef ligde kalmayı garantilemek

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ''Hedefimiz, ligin altındakilerle puan farkını açıp, matematiksel olarak kümede kalmayı garantilemek. Bunu yaptıktan sonra kazanabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz'' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ‘’Hedefimiz, ligin altındakilerle puan farkını açıp, matematiksel olarak kümede kalmayı garantilemek. Bunu yaptıktan sonra kazanabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz’’ dedi.
Turuncu-beyazlılar yarın sahasında Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda Ankaraspor maçının taktiği üzerinde duruldu.
Teknik Direktör Arın, antrenman öncesi yaptığı açıklamada,sezon sonu yaklaştıkça maçların öneminin daha da yükseldiğini söyledi.
Ankaraspor maçının önemine dikkati çeken Arın, şunları kaydetti:
"Ankaraspor'un son haykırışları. Onlar için sezonun finali gibi bir karşılaşma. Son umutlarıyla maça çıkacaklar. Son haftalarda kazanma odaklı oynuyorlar. Biz de ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. İnşallah bu hafta da kazanıp, bulutları biraz daha dağıtmaya çalışacağız. Işığa doğru bir adım daha atacağız. Kazanarak bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Hedefimiz, ligin altındakilerle puan farkını açıp, matematiksel olarak kümede kalmayı garantilemek. Bunu yaptıktan sonra kazanabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Geçen hafta aldığımız galibiyetin moraliyle oyuncularımız hem güven anlamında hem de fiziksel olarak hazır. Yeni statta daha maç kazanamadık ama inşallah bu hafta onu da başarmış olacağız diye düşünüyorum.’’
Turuncu-beyazlılar bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.
HAKEM ABDULLAH BUĞRA
Yeni Adana Stadyumu’nda yarın Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Abdullah Buğra yönetecek. Yardımcılıklarını da Murat Altan ile Ferdi Karadoruk yapacak.
 

Adanaspor