Kaplan'da olağanüstü hal

TFF 1. Lig'de galibiyete hasret kalan ve puan cetvelinde 17'inci sıraya yerleşen Adanaspor'da Bursaspor maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi. Bursa maçını olmak ya da olmamak maçı olarak gören turuncu-beyazlılar tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

TFF 1. Lig’de galibiyete hasret kalan ve puan cetvelinde 17’inci sıraya yerleşen Adanaspor’da Bursaspor maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi. Bursa maçını olmak ya da olmamak maçı olarak gören turuncu-beyazlılar tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.
Turuncu-beyazlılar Bursaspor maçı hazırlıklarını Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde sürdürüyor. Teknik Direktör İpekoğlu, bir saati aşkın süren antrenmanlarda futbolculara adeta göz açtırmıyor. Tecrübeli teknik direktör İpekoğlu, futbolculara yapmaları gerektiğini anlatırken, sürekli olarak Bursaspor maçının önemine dikkat çekiyor.
İpekoğlu, kötü gidişe ‘’dur’’ demek ve 3 puanla tanışmak için Bursaspor karşısında ellerinden geleni yapacaklarını ve mutlU sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.
BİLETLER BUGÜN SATIŞTA
Bu arada, Bursaspor maçı biletleri bugün güney-kuzey kapalı alt ve üst 30, maraton 15, Arjantin köşe 10, misafir tribün 13 liradan satışa çıkartılacak. Maça taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor.