Kaplan'da parola galibiyet

Spor Toto 1. Lig'de hafta sonu sahasında Altay ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçtan 3 puan alarak sezonun ilk galibiyetini almak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 1. Lig’de hafta sonu sahasında Altay ile karşılaşacak olan Adanaspor,  bu maçtan 3 puan alarak sezonun ilk galibiyetini almak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Turuncu-beyazlılar dün akşam saatlerinde Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde yaptığı antrenmanla Atay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda yeni transferler Miran ile Berkan’da yer alırken, Teknik Direktör Kaplan, bir saati aşkın süren antrenmanda Atay maçının taktiği üzerinde durdu.

Turuncu-beyazlılar, Altay karşısında galip gelerek sezonun ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.

HAKEM CAN CENGİZ

TFF Merkez Hakem Komitesi Altay maçını yönetecek hakemleri açıkladı.  Buna göre; maçı Can Cengiz yönetecek.  Yardımcılıklarını Hasan Hüseyin Tetik ile Ferdi Karadoruk yapacak.

 

 

Adanaspor