Kaplan'dan anlamlı 19 Mayıs etkinliği

Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdüren Adanasporlu futbolcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kendilerini ziyarete gelen öğrencilerle kutlarken, bazı futbolcular da Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tutuklu ve hükümlü çocuklarla buluştu.

Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdüren Adanasporlu futbolcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kendilerini ziyarete gelen öğrencilerle kutlarken, bazı futbolcular da Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki  tutuklu ve hükümlü çocuklarla buluştu.
Toros Kaplanları Derneği’nin düzenlediği etkinlikte, Şehit Öğretmen Sait Korkmaz ve Cahit Zarifoğlu Ortaokulu öğrencileri ile Çatalan Tesisleri’ni ziyaret etti. Öğrenciler, tesislerde futbolcularla bir araya geldi. Antrenmanı izleyen öğrenciler,  ardından futbolcularla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdiler.
Bu arada, turuncu-beyazlı futbolcular ve teknik heyet dünkü antrenman öncesi Türk Bayrağı açarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
ÇOCUK CEZAEVİNİ ZİYARET
Öte yandan, futbolculardan  Kadir Keleş, Celil Yüksel ve Cem Özdemir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan tutuklu ve hükümlü çocuklarla buluştu. Futbolcular, gençlerle sohbet edip forma imzaladı.


 

Adanaspor cezaevi