Kaplan ''Eyüp Arın'' dedi

Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve dün Karagümrük'le 3. Hazırlık maçını yapan Adanaspor'da teknik direktör arayışları gündemden çıkarıldı. Yönetim takımı sezona hazırlayan ''Eyüp Arın'' ile devam etme kararı aldı.

Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve dün Karagümrük’le 3. Hazırlık maçını yapan Adanaspor’da teknik direktör arayışları gündemden çıkarıldı. Yönetim takımı sezona hazırlayan ‘’Eyüp Arın’’ ile devam etme kararı aldı.
 
Turuncu-beyazlılar Bolu’daki 3. Etap hazırlıklarını Teknik Direktör Eyüp Arın, nezaretinde sürdürüyor. Dünü Karagümrük ile yapılan hazırlık maçı ile geçiren Adanaspor’da teknik direktör sorunu da çözümlendi.
Yönetim takımı yeni sezona hazırlayan Eyüp Arın ile devam kararı alındı. Yönetimin bu yöndeki kararı Adanaspor camiası ve futbolcular arasında sevinçle karşılandı. Arın, Adanaspor’un hayatının bir parçası olduğunu ve takımın başarısı için elinden gelen çabayı harcayacağını söyledi.
 
MERTHAN DÜZENİNİ BOZMAK İSTEMİYOR
 
Bu arada, takıma ağabeylik yapması için düşünülen eski kaptanlardan Merthan’ın İstanbul’daki aile düzenini bozmamak için Adanaspor’a gelmeye sıcak bakmadığı ve bir yıl daha futbol oynadıktan sonra profesyonel futbol hayatını sonlandıracağı belirtildi.
Yönetimin, Teknik Direktör Arın’ın isteği doğrultusunda takıma bir orta saha ve forvet almak için arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.
 
 

Adanaspor Eyüp Arın