Kaplan galibiyete şartlandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sakaryaspor'u penaltı atışları ile eleyen Adanaspor'da gözler Pazartesi günü oynanacak olan Boluspor maçına çevrildi. Kaplan ligde başarısını devam ettirmek adına bu maçtan 3 puan alarak seyircisini mutlu etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Sakaryaspor’u penaltı atışları ile eleyen Adanaspor’da gözler Pazartesi günü oynanacak olan Boluspor maçına çevrildi. Kaplan ligde başarısını devam ettirmek adına bu maçtan 3 puan alarak seyircisini mutlu etmek istiyor.
 
ADANASPOR’DA HEDEF 3 PUAN
Ligin istikrarlı takımlarından olan Adanaspor sahasında oynayacağı Beypiliç Boluspor maçından galip gelerek kendi seyircisi önünde çıkışını sürdürmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda zorlu geçen Sakaryaspor engelini de aşan Adanaspor’un Teknik Direktörü Yunus Ceylan “Boluspor maçının çetin geçeceğini biliyoruz. Rakibimizin de şiddetle puan mücadelesi yapacağı için hafta boyunca Boluspor üzerine oyun kurgumuzu geliştirerek kendi sahamızda galip gelmek istiyoruz. Biz her maçı final maçı gibi görerek önemsiyoruz. Takım olarak güçlü bir kadromuz var. Bize inanan taraftarımızın yüzünü kara çıkarmayacağız. Hazırlıklarımızı bu ciddiyet ile yaparak galip gelip 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz” dedi.
 
KARŞILAŞMA SAAT 18.00’DE BAŞLAYACAK
5 Ocak Stadyumu’nda oynanacak Adanaspor- Beypiliç Boluspor karşılamasını federasyon tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Mert Güzenge yönetecek. Yardımcılıklarını ise Oğuz Kağa Çalışır ile Mehmet Emin Tuğral yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Alper Akarsu görev alacak.