Kaplan hazırlıklara başladı

Adanaspor, Cuma günü sahasında yapacağı Altınordu maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Kart cezalıları Veli ve Hakan Barış bu maçta forma giyemeyecek.

- Adanaspor, Cuma günü sahasında yapacağı Altınordu maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Kart cezalıları Veli ve Hakan Barış bu maçta forma giyemeyecek.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Hatayspor karşısında alınan farklı yenilginin ardından Pazar gününü izin yaparak geçiren turuncu-beyazlı futbolcular, dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak Altınordu maçının startını verdi. Teknik Direktör Eyüp Arın, antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaparak Altınordu karşısında mutlak puan almaları gerektiğini hatırlattı.
Ardından başlayan ve bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların, bir hayli moralsiz oldukları gözlendi.
EKSİKLİKLER CAN SIKIYOR
Bu arada,  takımda Renan Diniz, Onur Akbay ve İhsan’ın sakatlıkları sürüyor. Eksiklikler kervanına Hatayspor karşısında kırmızı kart gören Hakan Barış ile gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Veli Altınordu karşısında forma giyemeyecek. Defansın göbeğinde zorunluluktan Abdulkadir’i oynatan ve Arın’ın Veli’nin de cezalı duruma düşmesiyle bu futbolcunun yanında kimi oynatacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.
 
 

Adanaspor Altınordu