Kaplan'ı forvet hattı düşündürüyor

Spor Toto 1. Lig'de cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik heyeti forvet hattındaki futbolcuların sakatlığı kara kara düşündürüyor.

Spor Toto 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik heyeti forvet hattındaki futbolcuların sakatlığı kara kara düşündürüyor.
Lige verilen Milli aranın ardından hafta sonunu İstanbul deplasmanında geçirecek olan Adanaspor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri’ndeki antrenmanlarda Teknik Direktör Cihat Arslan futbolcularını dikkatli olmaları gerektiği konusunda sık sık uyarıyor. Yarın İstanbul’a gidecek olan turuncu-beyazlılarda teknik heyeti forvet hattında yer alan Ahmet Dereli ile Macar Rober Feczesin’in sakatlıklarının yanı sıra Göztepe’den alınan Kone’nin de hazır olmaması düşündürüyor.
Teknik Direktör Arslan, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip eksiklikleri giderdiklerini belirterek, ‘’Tek handikabımız sakatlık ve antrenman eksikliği nedeniyle forvet hattımızın hazır olmaması. Bu olumsuzluğa karşın zorlu deplasmandan puanla döneceğimize inanıyorum’’ dedi.

Adanaspor forvet