Kaplan'ın konuğu Altay

Teknik ekip ve futbolcularının koronaya yakalanması nedeniyle geriye dönük maçları ertelenen Adanaspor yarın sahasında ligin iddialı ekiplerinden Altay'ı konuk edecek ve Altay önünde puan arayacak.

Teknik ekip ve futbolcularının koronaya yakalanması nedeniyle geriye dönük maçları ertelenen Adanaspor yarın sahasında ligin iddialı ekiplerinden Altay’ı konuk edecek ve Altay önünde puan arayacak.
CEYLAN: MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
29’u futbolcu 40 kişinin kovid-19 testinin pozitif çıkması ile ertelenen karşılaşmalarına çıkmayan Adanaspor’u zorlu bir süreç bekliyor. Bireysel antrenman yaparak karşılaşmaya hazır olan Adanaspor, Altay karşılaşmasından galip gelerek seri yakalamak arzusunda. 21 günde 7 maç yaparak ortalama olarak 3 günde bir karşılaşmaya çıkacak olan Adanaspor’un Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan, “Rakibimiz Altay güçlü bir ekip. Aradan sonra nasıl bir performans sergileyeceğimizi soracak olursanız kimsenin şüphesi olmasın ki büyük Adanaspor en iyi mücadeleyi vererek galip gelmek arzusundadır. Daha öncede söyledim. Aslında bir mucizeye gerçekleştireceğiz” dedi.