Kaplan, Keçiören'e bileniyor

Adanaspor, TFF 1.Lig'in 11.haftasında Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Dün gerçekleştirilen kura çekimi sonunda turuncu-beyazlılar Süper Lig lideri Alanyaspor ile eşleşti.

Adanaspor, TFF 1.Lig’in 11.haftasında Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Dün gerçekleştirilen kura çekimi sonunda turuncu-beyazlılar Süper Lig lideri Alanyaspor ile eşleşti.
Turuncu-beyazlıların antrenmanı, karşılaşmanın sentetik çimle kaplı olan Ankara Aktepe Stadyumu’nda yapılacak olması nedeniyle sentetik çim olan Seyhan Belediyesi’nin sahasına alındı. Dün öğle saatlerinde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretindeki antrenmanda bir saati aşkın sürdü.
Adanaspor, Keçiörengücü maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.
OSMAN YEREŞEN BAKIMA ALINDI
Bu arada, Osman Yereşen Tesisleri bakıma alındı. Turuncu-Beyazlı takım 40 gün Muharrem Gülergin Stadı’nda çalışacak. Her yıl Kasım ayında bakıma alınan Osman Yereşen tesislerindeki çim saha 40 gün sonra tekrar hizmete girecek. Bu süreçte Adanaspor yine Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanacak ve antrenman öncesi otobüs ile Muharrem Gülergin Stadı’nda giderek idmanını burada yapacak.
HAKEM EMRE MALOK
Öte yandan, TFF Merkez Hakem Komitesi Keçiörengücü maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre, maçı hakem Emre Malok yönetecek. Yardımcılıklarını Erkan Akbulut ile Oğuz Kağan Çalışır yapacak.
KUPADA RAKİP ALANYASPOR
 
Diğer taraftan Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi dün yapıldı. Kura sonunda Adanaspor kupada Alanyaspor ile eşleşti. Kura çekiminde Adanaspor'u Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akgül temsil etti.. Turuncu-Beyazlı ekip ilk maçını Alanyaspor ile deplasmanda, ikinci maçını Adana'da oynayacak.
Türkiye Kupasında 5.turda ilk maçlar 3-4-5 Aralık, ikinci maçlar 17-18-19 Aralık tarihleri arasında oynanacak.