Kaplan kötü gidişe ''dur'' demek istiyor

Spor Toto 1. Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan ve oynadığı futbolla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Adanaspor, bu akşam Giresunspor deplasmanında ilk galibiyetini almaya çalışacak. Takımın başına getirilen Coşkun Demirbakan'ın yönetiminde ilk maçına çıkacak olan turuncu-beyazlıların alacağı skor spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan ve oynadığı futbolla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Adanaspor, bu akşam Giresunspor deplasmanında ilk galibiyetini almaya çalışacak. Takımın başına getirilen Coşkun Demirbakan’ın yönetiminde ilk maçına çıkacak olan turuncu-beyazlıların alacağı skor spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
Turuncu-beyazlılar Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, nezaretinde sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı. Demirbakan, futbolcularından Giresunspor karşısında puan ya da puanlar alarak taraftarlarını sevindirmelerini istedi.
Dün Giresun’a giden turuncu-beyazlılar burada kamp yaptığı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.
Demirbakan’ın yönetiminde ilk maçına çıkacak olan turuncu-beyazlılarda Berkan’ın sakatlığı sürüyor.
HAKEM EMRE MALOK
Öte yandan, Giresun Atatürk Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı Emre Malok, Bahtiyar Birinci ve Hasan Hüseyin Tetik üçlüsü yönetecek.
 
 
 
 

Adanaspor Giresunspor