Kaplan Malatya yolcusu

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, yarın deplasmanda yapacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kafile bugün karayolu ile yola çıkacak.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor,  yarın deplasmanda  yapacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kafile bugün karayolu ile yola çıkacak.

Turuncu-beyazlılar dün akşam saatlerinde Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde bir saati aşkın süren antrenman yaptı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Teknik Direktör Mustafa Kaplan,  Yeni Malatyaspor maçının taktiği üzerinde durdu.

Kaplan, çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı. Hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar sabah saatlerinde karayolu ile Malatya’ya hareket edecek. Malatya’da ter antrenmanı yapacak olan turuncu-beyazlılar ardından konaklayacakları otelde kampa girecek.

 

Hakem Murat Erdoğan

Bu arada, Yeni Malatya Stadyumu’nda yarın saat 19.15’te başlayacak maçı hakem Murat Erdoğan  yönetecek. Yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ile Murat Şener yapacak.

 

Adanaspor Malatya