Kaplan puan avında

TFF 1. Lig'de Adanaspor, 13. Hafta erteleme maçında bu akşam deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Turuncu-beyazlılar, Akhisarspor'u da yenerek alt sıralardan iyice kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

TFF 1. Lig’de Adanaspor, 13. Hafta erteleme maçında bu akşam deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.   Turuncu-beyazlılar, Akhisarspor’u da yenerek alt sıralardan iyice kurtulmanın hesaplarını yapıyor.
Turuncu-beyazılar geçen hafta içerisindeki Ankaraspor maçı sonrası Manisa’ya geçerek Akhisarspor maçı hazırlıklarını burada sürdürdü. Turuncu-beyazlılar karşılaşmanın son antrenmanını dün Manisaspor’un tesislerinde Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan nezaretinde yaptı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Akhisarspor maçının taktiği üzerinde duruldu.
Ankaraspor galibiyeti ile nefes alan turuncu-beyazlılar, Akhisarspor karşısında da galip gelerek alt sıralardan iyice kurtulmanın ve üst saralara tırmanmanın hesapları yapılıyor.
HAKEM MUSTAFA KÜRŞAD
Akhisar Stadyumu’da Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Mustafa Kürşad yönetecek. Yardımcılıklarını Nurettin Dinçer Demir ile Murat Tuğberk Curbay yapacak.
 

Adanaspor Akhisarspor