Kaplan, Samsun'a bileniyor

TFF 1. Lig'de Akhisarspor'un yenilmesiyle ligde kalmayı garantileyen Adanaspor, hafta sonu sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

TFF 1. Lig’de Akhisarspor’un yenilmesiyle ligde kalmayı garantileyen Adanaspor, hafta sonu sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Turuncu-beyazlı futbolcular, 2 günlük iznin ardından dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplandı. Turuncu-beyazlılar ardından Samsunspor maçının hazırlıklarına ardından Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde start verdi. Antrenmanda ligde kalmayı garantileyen futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Teknik Direktör Arın, ligde kalmayı garantilemelerinin ardından rahat bir nefes aldıklarını söyledi. Samsunspor ile hafta sonu zorlu bir müsabaka oynayacaklarını belirten Arın, Samsunspor’un şampiyonluk mücadelesi vermesinin kendilerini ilgilendirmediğini, sahaya çıkarak en iyi skoru almaya çalışıp camiaya yakışır bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.
OZEGOVİÇ’E İTALYA’DAN TALİP VAR
Adanaspor’un golcü futbolcusu Ozegoviç’e İltayla Seri A’dan talipli çıktı. Turuncu-beyazlılarla bir yıllık sözleşmesi bulunan ve attığı gollerle iyi bir sezon geçiren Ozegoviç’i İtalya Seri A takımlarından Spezia’nın transfer etmek istediği iddia edildi.