Kaplan şansızlıktan yakındı

Adanaspor'un sahasında İstanbulspor ile 2-2 berabere kalıp galibiyet hasretine son verememesi camida moralleri bozarken, teknik heyet şansızlıktan yakındı.

Adanaspor’un sahasında İstanbulspor ile 2-2 berabere kalıp galibiyet hasretine son verememesi camida moralleri bozarken, teknik heyet şansızlıktan yakındı.
Milli arada Levent Eriş’in ayrılmasıyla takımın başına getirilen Teknik Direktör Engin İpekoğlu ilk maçında puan kaybı yaşadı. İtirazdan dolayı hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılan İpekoğlu, maç sonu basın toplantısına da katılamadı.
İpekoğlu’nun yerine Yardımcı Antrenör Mehmet Öztürk, basın açıklaması yaptı. Öztürk açıklamasında şanssızlıktan yakındı.
İki takımında çok iyi mücadele ettiğini söyleyen Öztürk, ‘’ Biz biraz şanssızdık. Maça başlamadan Eze’nin sakatlığı buraya gelmeden de Renan’ın sakatlığı oldu. Ancak maçın sonunda iki takımda kazanabilirdi. Puanları paylaştık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Maçın sonunda Engin hocamın atılması biraz ağır oldu gibi” dedi.
İRFAN CAN’A DESTEK
Bu arada, karşılaşma sırasında yediği gollerden dolayı taraftarın tepkisini çeken ve kötü tezahüratlarına maruz kalan kaleci İrfan Can’a kulüp sahip çıktı. Adanaspor A.Ş resmi sitesinden üzerinde ‘’İrfan Canımız’’ yazılı olan kalecinin fotoğrafına yer verildi.