Kaplan yarın İstanbul yolcusu

TFF 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçı için yarın yola çıkacak.

TFF 1. Lig’de ikinci yarının ilk maçında Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçı için yarın yola çıkacak.
Turuncu-beyazlılar İstanbulspor maçı hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda İstanbulspor maçının taktiği üzerinde durulurken, Ceylan futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Teknik Sorumlu Ceylan, İstanbulspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, son 2 haftadaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
HAKEM HAKAN CEYLAN
Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi’nin yaptığı açıklamaya göre, karşılaşmayı hakem Hakan Ceylan yönetecek. Yardımcılıklarını Oğuz Terzi ile Burak Cansız yapacak.
HÜSEYİN ÇOLAK İMZALADI
Adanaspor, golcü Hüseyin Çolak'ı kadrosuna kattı. Adanaspor A.Ş'den yapılan açıklamada, forvet Hüseyin Çolak ile sözleşme imzalandığı duyuruldu. Çolak, Ümraniyespor'da forma giyiyordu.
 

Adana spor