Kaplanda sakatlar düzeliyor

Kaptan Onur takımdan ayrı, kaleci İrfan Can ise takımla birlikte antrenmanlara başladı. Solbek transferi için çalışmalar hızlandı.

Spor Toto 1. Ligde sezona Elazığspor beraberliği ile başlayan Adanaspor’da sakat futbolculardan sevindirici haberler geldi. Kaptan Onur takımdan ayrı, kaleci İrfan Can ise takımla birlikte antrenmanlara başladı.
Turuncu-beyazlılar Cuma günü İstanbul deplasmanında karşılaşacakları Ümraniyespor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde sürdürüyor. Turuncu-beyazlılarda sakat futbolculardan kaptan Onur takımdan ayrı düz koşulara başlarken, kaleci İrfan Can ise takımla birlikte antrenmanlara başladı.
Bu arada, sol bek transferi için çalışmalar hızlandırıldı. Teknik Direktör Arslan’ın istediği Konya Selçuklu’da forma giyen sol bek ile görüşmelerin sürdüğü ve imzanın an meselesi olduğu ifade edildi.
İSTANBUL YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR
Öte yandan, turuncu-beyazlılar Ümraniyespor maçı için yarın uçakla kentten ayrılacak. Teknik Direktör Arslan, zorlu bir rakiple oynayacaklarını ve sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, Adana’ya 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi.
 

Adanaspor sakat Onur