KARABAŞ'I YENERSE LİGDE KALACAK

Ligde kalmayı son hpaftalara kalmadan garantilemek isteyen Adana Demirspor, Elazığ deplasmanına galibiyet parolasıyla gitti.

Ligde kalmayı son hpaftalara kalmadan garantilemek isteyen Adana Demirspor, Elazığ deplasmanına galibiyet parolasıyla gitti.
Maçın hakemliğine, geçtiğimiz sezon yine bir Elazığspor - Adana Demirspor maçında mavi lacivertli takımı katleden Onur Karabaş'ın atanması endişelere neden oldu. Mavi Lacivertli ekip, Elazığspor ile birlikte Onur Karabaş'ı da yenmeyi başarırsa, ligde kaldığın sezonun bitimine 3 hafta kala garantileyecek. Elazığ Atatürk Stadı'nda yarın saat 13.00'de oynanacak maçı Onur Karabaş yönetecek.
 
PRİMLER DAĞITILDI
Bu arada, Adana Demirspor yönetimi, Elazığ seyahati öncesinde futbolculara Manisaspor maçının primini dağıttı. Primlerin ödenmesinden sonra Adana Demirspor kafilesi karayoluyla Elazığ'a hareket etti. Primi alıp, yola koyulan futbolcuların moralinin, yönetimin bu davranışıyla daha da düzeldiği gözlendi.
 
GÖKOĞLU: TAKIMA İHANET EDEMEM
Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, takım Mayıs ayında ligde kalma yolunda birbirinden önemli 4 maçı olduğunu belirterek, böyle bir ortamda kongreye gitmenin ihanet olacağını ifade ederek, "Ben böyle bir ihaneti Adana Demirspor'a yapamam" dedi. Hazirean ayında zaten genel kurul yapılacağını kaydeden Gökoğlu, "Kongre isteyenlerin amacı Samsunspor gibi takımın kayyuma teslim edilmesi midir" diye sordu.