Karaisalı'da "Saklı" bir Cennet

Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Kapıkaya köyünde, Kapıkaya Kanyonu girişinde bulunan Kapıkaya Karalar Piknik, doğa ile baş başa yemek yemek, aile, eş ve dostlarıyla hoşça vakit geçirmek isteyenlerin kısa sürede öncelikli tercihi olmayı başardı.

Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Kapıkaya köyünde, Kapıkaya Kanyonu girişinde bulunan Kapıkaya Karalar Piknik, doğa ile baş başa yemek yemek, aile, eş ve dostlarıyla hoşça vakit geçirmek isteyenlerin kısa sürede öncelikli tercihi olmayı başardı.
 Seyhan Nehri’nin batı kolu olan Çakıt Deresi kenarında, Kapıkaya Kanyonu girişine 150 metre mesafede, Hayati Arık ve Abdullah Kuşçu tarafından bölgeye kazandırılan piknik alanının ünü kısa sürede tüm bölgeyi sardı. Konya’dan, Ankara’dan ve daha birçok il ve ilçeden konuk ağırlayan piknik alanı, doğa ile baş başa, organik ürünlerle lezzet şöleni sunuyor. 
 Tamamı organik, köy usulü ile hazırlanan kahvaltı, ızgara çeşitleri, sıkma, börek, yufka ekmek ve balık çeşitleriyle damak tadına hitap eden piknik alanında, kiralık kamelya da bulunuyor. İsteyen köy kadınlarının elinden lezzet şöleni yaşıyor, dileyenler ise kendin pişir kendin ye geleneğini yaşatıyor.
 Adana’ya 40 kilometre, Karaisalı ilçe merkezine 4 kilometre mesafede çiçeklerle bezenmiş doğanın tam ortasında, açık ve kapalı alanında toplam 130 kişi ağırlayabilen piknik alanı Karaisalı’nın “Saklı Cenneti” olarak tanımlanıyor.
 Girişimci Hayati Arık, ortağı Abdullah Kuşçu ile birlikte bölgeye kazandırdıkları restoran ve piknik alanında, her damak tadına uygun lezzetlerin bulunduğunu belirterek, “Kısa bir süre önce hizmete açılmamıza rağmen tesisimize gösterilen ilgi nedeniyle tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.