KARALAR'A 4 DİŞLİ RAKİP

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini önemseyerek arazi çalışmalarını yapan 4 isim kolları sıvadı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini önemseyerek arazi çalışmalarını yapan 4 isim kolları sıvadı. Başkan Zeydan Karalar’ın Millet İttifakı’ndan Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday olacağının hesabını yapan Cumhur İttifakı’nda AK Parti’den Jülide Sarıeroğlu, Hüseyin Sözlü, Fatih Kocaispir ve Bilal Uludağ’ın bu göreve talip olarak çalışmalarını sürdürdükleri gözleniyor.

AKTİF OLARAK SAHADA ÇALIŞIYORLAR
AK Parti ile MHP’nin ittifakta Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na hangi partinin adayını göstereceklerinin hesabının da yapıldığı Cumhur İttifakı’nda AK Parti tabanı Jülide Sarıeroğlu ile Fatih Kocaispir isimlerini gündeme taşıyarak bu isimlerle birlikte siyaset yapmanın seçim kazanma adına kuvvetle muhtemel olduğunu ifade eder oldular. Cumhur İttifakı’nın MHP kanadında ise Eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ isimleri Karalar’a karşı aktif olarak çalışmayı sürdürüyorlar.

ZEYDAN KARALAR’IN İŞİ ZOR
AK Parti tabanı Jülide Sarıeroğlu ismi konusunda “Aday olursa seçimi kazanma ihtimalimiz belirir” yorumunu yaparken, uzun zamandır Yüreğir’deki çalışmalarıyla AK Parti’nin yüz akı konumuna gelen Başkan Fatih Kocaispir’in de Karalar karşısında seçim kazanacak ikinci bir isim olduğunu ifade ediyorlar. MHP tabanında ise Hüseyin Sözlü’nün güçlü bir isim olduğuna inanarak “Sözlü ile kaybedilen belediye yeniden kazanılır” yorumunda buluşularak Sözlü’nün de erken düğmeye basarak arazi çalışmalarına başladığına işaret ettiler. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ise Hüseyin Sözlü aday yapılmaz ise parti içindeki en güçlü ikinci isim olarak yarışa katılabilecek donanıma sahip olduğuna vurgu yapılıyor.