Karalar'a önerdik Akay sahip çıktı

Gazetemizin önerdiği 'simülasyon merkezi kurulsun' önerisine duyarlı yaklaşım.

İzmir Depremi’nden sonra Adana’da yaşanan 1998 depremini de hatırlatarak kentte simülasyon merkezinin kurulmasının gerektiğine işaret edip Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a çağrıda bulunduk. Karalar konuyla ilgili olarak sessizliğini korurken AK Parti Seyhan Belediye Grup Başkanvekili Yalçın Limoncu’nun gazetemizin önerisini mecliste gündeme getirmesi üzerine Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay öneriye sahip çıktı.
 
LİMONCU: BARIŞ GAZETESİ’Nİ TEBRİK EDİYORUM
AK Parti Grup Başkanvekili Yalçın Limoncu mecliste yaptığı konuşmada Çukurova Barış Gazetesi’nin önerisini okuduğunu ve bu önerinin hayata geçirilmesinin kent adına yararlı olacağını ifade etti. Limoncu, ‘Deprem sonrasında Seyhan’daki deprem toplanma merkezlerinin yetersizliği gördüm. Diğer belediyelerin resmi internet sitelerini araştırdım. Eksiklikler bizde diz boyu. Bunların telafisi adına harekete geçelim. Barış Gazetesi simülasyon merkezi kurulması önerisinde bulunmuş. Kullanılmayan semt pazarında bu merkezi hayata geçirebiliriz’ dedi.
 
AKAY: ÖNERİYİ HAYATA GEÇİREBİLİRİZ
Yalçın Limoncu’nun konuşmasından sonra açıklayıcı bilgiler veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, “Çukurova Barış Gazetesi’nin önerisini hayata geçirebiliriz. Bürokratlarım not alıyorlar. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile görüşüyoruz. Mobil baz istasyonu oluşturup olumsuz gelişmeler yaşandığında bu istasyonu kullanabilmek adına hazırlık yapıyoruz. Depremle ilgili tüm eksiklikleri ve getirilen önerileri hayata geçirmek taraftarıyız. İnsanın canının her şeyden önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.