Karalar'dan 2.hamle

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, E-5'in Mersin istikametinden otogara uzanan alanda başlattığı alt geçidin ardından ikinci hamlesini gerçekleştirip Asri Mezarlık önünden Ceyhan istikametine doğru ilerleyecek alt geçit için belediye idaresi ihaleye çıktı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, E-5’in Mersin istikametinden otogara uzanan alanda başlattığı alt geçidin ardından ikinci hamlesini gerçekleştirip Asri Mezarlık önünden Ceyhan istikametine doğru ilerleyecek alt geçit için belediye idaresi ihaleye çıktı.

6 AYDA TAMAMLANACAK

6 Ekim günü yapılacak olan açık ihaleye göre 7 bin m2 parke taşı ve 5 bin m bordür taşı döşenip, 7 bin m2 parke taşı ile 4 bin 300 m bordür sökümü gerçekleştirilecek. 600 ton bütümlü sıcak karışım ile kavşak düzenlemesini de içeren alt geçidin 6 ayda tamamlanması öngörülüyor. Başkan Zeydan Karalar, iki alt geçidin hizmete girmesi ile Adana trafiğinin aynı aks güzergâhında rahatlayacağını belirterek ‘Hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.