Karalar'dan 500 aileye gıda paketi yardımı

Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan ve yönetim kurulu üyesi Şahin Özbingül'ü makamında kabul eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kızılay marifeti ile 500 aileye gıda paketi yardımı yapılmasının sözünü verdi.

Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan ve yönetim kurulu üyesi Şahin Özbingül’ü makamında kabul eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kızılay marifeti ile 500 aileye gıda paketi yardımı yapılmasının sözünü verdi. Başkan Karalar, Seyhan Belediyesi olarak gıda paket yardımlarını sürekli yaptıklarını ve Kızılay’ın da 500 aileye yardım noktasında katkı koymasından onur duyacağını söyledi.
YARALAR SARILACAK
Kızılay Başkanı Eyyüp Azan, Kızılay’ın her zaman yanında olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür edip, ‘Bugüne kadar Zeydan Bey bizim hiçbir talebimizi geri çevirmedi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. İhtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 500 aileye gıda paketi bağışında bulundular. Önümüzdeki günlerde gıda paketler ile birlikte kavurma konserve ve çeşitli giysi olmak üzere 500 aileyi ayrıca bu kış günü giydirmenin keyfi ve gururunu yaşayacağız’ dedi.