Karalar: Herkesin oyuna talibim

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Adana'daki toplumun her kesiminden insanın oyuna talip olduğunu belirtti ve AK Partili, MHP'li insanların da oyunu alarak yüzde 60 oranındaki oy miktarı ile belediye başkanı olacağını söyledi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Adana’daki toplumun her kesiminden insanın oyuna talip olduğunu belirtti ve AK Partili, MHP’li insanların da oyunu alarak yüzde 60 oranındaki oy miktarı ile belediye başkanı olacağını söyledi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLECEĞİM
Son günlerde kendisine yönelik olarak HDP ile ittifak yaptıkları yönündeki suçlamalara da yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karalar, ‘Biz İYİ Parti ile ittifak yaptık. Cumhur İttifakı adayları HDP’nin oyuna talip olabiliyor, biz olamayacak mıyız? Onlar isteyince mubah, biz isteyince günah oluyor. Yok, böyle bir şey. Ben herkesin oyunu alacağım ve belediye başkanı seçileceğim’ dedi. Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur İttifakı adayı olan Binali Yıldırım’ı örnek gösterdi ve Yıldırım’ın da HDP oylarına talip olduğunu söyledi.
HİZMETİN ADI ZEYDAN KARALAR OLACAK
Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde kendilerinden önce 25 yıl boyunca hizmet veren belediye başkanlarının yaptığı hizmetlerin daha fazlasını kendi döneminde Seyhan halkının gördüğünü de slayt gösterileri eşliğinde basın mensuplarına izleten Karalar, projelerini de anlatma imkanı buldu. Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıklarında öncelikle bir mali disiplin uygulayacaklarını ve ilk 6 ay içinde belediyenin bütçesini yoluna koyacaklarını belirten Karalar, kazanması halinde turizmden, spora, çevreden, kültür ve alt yapı hizmetlerine varana değin önemli hizmetleri Adanalılar ile tanıştıracağının müjdesini verdi.
KARALAR’IN PROJELERİNDEN BAZILARI
Yeni dönemde kentin daha fazla yeşil alana kavuşacağının da projelerini hazırladıklarını ve Adanalılar’ı bisiklet yolu ile buluşturacaklarını söyledi. Karalar, bulvar yolları üzerinde bulvar otoparkları yapacağını, Seyhan Baraj Gölü çevresinin düzenlenerek kamp alanlarının ihdas edileceğini, Elmalı Bölgesi’nde kayak merkezi kuracağının sözünü verdi. Adana’nın yılın 200 gününe yakın kısmında güneşli bir iklime sahip olduğunu, Seyhan Nehri’ni iyi değerlendirip Adanalılar’a önemli hizmetler getireceğini söyleyen Başkan Karalar, modern sanat merkezi ve kütüphaneleri Adana’ya kazandıracağını müjdeledi. Hadırlı ile Havutlu arasına regülatör köprü inşa edeceklerini, Tekir’e mesire alanı, Seyhan Baraj Gölü kenarına yaşlı yaşam merkezi inşa edeceklerini, Adana’ya yeni otogar yapacaklarını söyledi ve tüm Adanalılar’ın oylarını CHP’nin altı okunda birleştirmelerini talep etti.
Beraberinde Millet İttifakı’nın adayları ile basın toplantısı yapan Zeydan Karalar, kendisine ve partisine yönelik getirilen haksız ve mesnetsiz iftiraların ise tutmayacağını, bugüne kadar siyasi deneyimlerini ortaya koyarak seçim sonuçlarını önceden gören bir siyasetçi olduğunun altını çizdi ve yüzde 60 oy oranı ile Hüseyin Sözlü’nün önünde seçimlerin galibi olacağını vurguladı.