Karalar'ın yanında olmalıyız

Son günlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ÇÜFAŞ Fuar Alanı'nda kurmaya çalıştığı sahra hastanesi konusunda başlayan tartışmalara yorum getiren İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Gurup Başkanı Recai Mercimek, 'Karalar'a destek verilmelidir. Güzel hizmetler yapan bir kişiyi politik açıdan zarara uğratmak adına yapılan davranışlar kabul edilemez' dedi.

Son günlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ÇÜFAŞ Fuar Alanı’nda kurmaya çalıştığı sahra hastanesi konusunda başlayan tartışmalara yorum getiren İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Gurup Başkanı Recai Mercimek, ‘Karalar’a destek verilmelidir. Güzel hizmetler yapan bir kişiyi politik açıdan zarara uğratmak adına yapılan davranışlar kabul edilemez’ dedi.
Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında Zeydan Karalar’a ve Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik linç kampanyasına dönüşen haberler ve yorumlar ile saldırının olduğuna dikkat çeken Recai Mercimek, ‘650 bin kişinin oyunu alarak seçilen bir belediye başkanı hizmet edebilmek için bütün imkânlarını seferber etti. Sahra hastanesi üzerinden yapılan saldırılar kabul edilir değildir. TÜYAP sahra hastanesi olma özelliğini taşımaktadır. Kaldı ki Dünyanın Süper gücü Amerika yolların ortasına Sahra hastanesi kurmaktadır. Adana Büyükşehir Belediyesi imkânsızlıklar dâhilinde ADANALI İçin her şeyi yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Bu hizmetler Adana içindir’ dedi.
Karalar’ın Adana aşığı olduğunu söyleyen İYİ Partili Mercimek sözlerini şöyle tamamladı. “Adana Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan siyasi kimlik gözetmeksizin bir nebze çorbalarında tuzumuz bulunsun diye 100.000 adet erzak kolisi kimseden yardım almadan yapıyor ve yapmaya devam ediyor.  Adana Valiliği’nin Adanalı’ya yapılan hizmetin yanında olduğuna inanıyoruz. Çünkü valilik siyasi kimlik taşımaz, hizmetleriyle Adana’nın yanında olan Sayın Adana Valimizin bu konuda Zeydan Başkanın yanında olacağı kanaatindeyim.”