Karalar Külliyede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine 30 ilin Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya gelip sorunlarını direk olarak dinleyerek not alan Bakanlara aktarma fırsatı buldular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine 30 ilin Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya gelip sorunlarını direk olarak dinleyerek not alan Bakanlara aktarma fırsatı buldular.
ESER SİYASETİ YAPIN
Belediye başkanlarına bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birlikte hareket etmek gerektiğinin altını çizip ‘Sizi en iyi ben anlarım. Hizmet söz konusu olunca parti ayrımı yapmadık. İl ziyaretlerine gidince belediyeleri ziyaret edip oradaki sorunları yerinde tespit ediyorum. Tüm belediyeler mali sıkıntı çekiyor. Eğer siyaseti bırakıp ‘eser siyaseti’ yapmak için gayret sarf eder isek hep birlikte şehrimizi kalkındırırız’ dedi.
KONUŞMALAR KAYIT ALTINDA
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da aralarında bulunduğu 30 Büyükşehir Belediyesi Başkanları illerinin sorunlarını direk olarak birinci ağızdan kabinedeki tüm bakanlara aktarma fırsatı buldular. Bakanlarda bu sorunları not alarak kayıt altına alınan konuşmalardan daha sonra yol haritası çıkarılıp illerin sorunlarına çözüm yolu üretilmesi hedefleniyor. Zeydan Karalar ilk kez Külliyeyi ziyaret etme fırsatını da yakalamış oldu.