Karalar, Ova Mahallesi'nde asfalt çalışmasını denetledi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 'makam odasından değil, sokakta halkın yanından yönetim' modeli olarak uyguladığı çalışma yöntemini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Karalar, Ova Mahallesi’nde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde denetledi. Asfalt ekiplerinin çalışma yaptığı esnada önceden haber vermeksizin bölgeye gelen Belediye Başkanı Zeydan Karalar, burada hem çalışanları denetledi hem de mahalle sakinleriyle belediye hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bölgeye sık sık geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, “Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Belediye ekipleri tüm talep ve şikâyetlerimizi eğer kendi sorumluluklarındaysa anında yerine getiriyor. Başka bir kurumla ilgiliyse de bizim taleplerimizi o kurumlara iletip problemin çözülmesine yardımcı oluyor” dedi.
Belediye Başkanı Karalar, ‘vatandaş memnuniyeti’ ve ‘çözüm odaklı’ çalışma prensibini tavizsiz uyguladıklarını ifade ederek, “Biz doğup büyüdüğümüz bu şehrin her gün bir öncekinden daha iyi bir yere gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla hiç kesmediğimiz diyalog kanallarından da yapılan çalışmalarla ilgili düşüncelerini öğreniyoruz. Gösterilen memnuniyet yapılan hizmetlerin doğruluğunun delilidir” diye konuştu.
Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mahallede devam eden asfalt kaplama çalışmasını denetlemesini haber alan Mahalle Muhtarları ve bölge halkı Başkan Karalar’a büyük ilgi gösterdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Ova Mahallesi asfalt