Karalar ve Akay'a temizlik teşekkürü

Adana ESOB'a bağlı Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası'nca kurulan Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi'nde temizlik sevinci yaşanıyor.

Adana ESOB’a bağlı Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası’nca kurulan Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde temizlik sevinci yaşanıyor...
Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası ve Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz’in, Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’ne  yaptığı başvuru sonrası Başkan Zeydan Karalar ve İlçe Başkanı Akif Kemal Akay’ın  talimatlarıyla yapılan toplantıda yüzleri güldüren kararlar alındı. 
250 dönüm alan üzerine kurulu her biri 1000 metrekarelik 160 işyerinin bulunduğu Sitede gerçekleşen toplantıya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre ve Koordinasyon Kontrol Daire Başkanlığı Şube Müdürü Alp Yüksek, Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koordinasyon Kontrol Daire Başkanı Ferit Işık, Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürü Selami Burak, Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Kamil Kürkçü, Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Şefi Hüseyin Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Sıddık Avşar ile kurum personelleri, Oda ve Site Başkanı Kemal Deniz, yönetim kurulu üyeleri ile site esnafları katıldı.
Toplantıda, site esnafının atık ve çöpler konusunda yaşadığı sıkıntılar dinlendikten sonra, sorunları yerinde görmek üzere de işyerleri yerinde ziyaret edilerek, eksikler tespit edilip, çözüm için üst mercilere rapor hazırlanarak imza altına alındı.
Geri Dönüşümcülerin atık ve çöp sorunlarının çözümü için görevlendirilen ilgili kurum yetkililerinin, Başkan Karalar ve Başkan Akay’a verdiği rapor doğrultusunda, harekete geçilerek, sitede biriken çöp dağları ile atıklar süratle toplanarak, atık bertaraf tesislere götürüldü.
 Oda ve Site Başkanı Kemal Deniz toplantı sonrası atık ve çöp meselesine süratle çözüm üreterek işyerlerini hijyene kavuşturan başta Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre ve Koordinasyon Kontrol Daire Başkanlığı Şube Müdürü Alp Yüksek, Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koordinasyon Kontrol Daire Başkanı Ferit Işık, Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürü Selami Burak, Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Kamil Kürkçü, Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Şefi Hüseyin Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Sıddık Avşar ile Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetim Şube Müdür Personeli İlter Ateş’e teşekkür etti.
Başkan Deniz, “Esnaflarımızın sorunlarının çözümü konusunda bize büyük destek vererek süratle çözüm üreten Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Seyhan İlçe Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay ile tüm ekiplerine ve çalışanlarına, şahsım ve esnaflarım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Büyüklerimizin desteğiyle, inşallah tez vakitte, sitemizin çevre sorunlarının da süratle çözümleneceğine inanıyoruz”dedi.