"Karalar yönetimi" yanlış yapıyor

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı beraberinde MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı olmak üzere gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Büyükşehir Belediyesi'nden işçi çıkarılmasına ait görüşlerini dile getirip 'Sayın Zeydan Karalar'ın belediyecilik yönetim anlayışı işçi çıkışları konusunda sınıfta kalmıştır' dedi.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı beraberinde MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı olmak üzere gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Büyükşehir Belediyesi’nden işçi çıkarılmasına ait görüşlerini dile getirip ‘Sayın Zeydan Karalar’ın belediyecilik yönetim anlayışı işçi çıkışları konusunda sınıfta kalmıştır’ dedi.
ÇALIŞANLARI TEDİRGİN ETMEYİN
Emeğini, alın terini vererek çalışan insanları işlerinden çıkarıp sonrasında ‘pardon, yanlış yapmışız’ diyerek geri işe başlatmanın doğru, kabul edilebilir bir yöntem olmadığını ve CHP anlayışının bunu yıllardır yaparak geldiğini kaydeden Milletvekili Muharrem Varlı, ‘Bu Adana’nın evlatlarına böyle cezayı belediye başkanı olarak veremezsiniz. Yanlışın üzerine giderek sürekli çalışanları tedirgin etmek doğru değildir. Bu halk kendisine yapılan haksızlığı hiç unutmaz’ dedi. Varlı, “siyasi intikal alırcasına yapılan yöneticilik ancak o yönetimi uygulamaya koyan idarecilere zarar verir” ifadeleriyle Zeydan Karalar ve yönetimini itidale davet etti. Sağduyunun hakim olmasını da isteyen Varlı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanlarının huzur içinde olması için ‘bugün mü işten çıkarılacağız? Yarın mı çıkışımız verilecek? Tedirginliğinden uzak kalması için de bu haksız uygulamaya son verilmesini istedi. Milletvekili Varlı ve İl Başkanı Bünyamin Avcı, gazetemize de yayın hayatında başarı temennisinde bulundu.