Karamık'ın liderliğindeki projede ödüller dağıtılacak

Geleceğin liderleri için benzersiz bir eğitim fırsatı sunuldu. Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinin eğitim modülüyle şekillenen Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Projesi, pilot bölge olarak seçilen Adana'daki 18 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile hayata geçti.

Geleceğin liderleri için benzersiz bir eğitim fırsatı sunuldu. Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinin eğitim modülüyle şekillenen Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Projesi, pilot bölge olarak seçilen Adana’daki 18 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile hayata geçti.

26 Nisan 2024 Cuma günü gerçekleştirilecek kapanış ödül töreni ile projenin kapanışı gerçekleştirilecek ve eğitimleri başarıyla tamamlayan gençler ile ödüle layık görülen okul ekipleri onurlandırılacak ve hediyeleri taktim edilecektir.

26 Mart 2024 Cuma günü saat 10.00-13.00 arasında gerçekleştirilecek Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi Ödül Töreni’ne siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Halkbank'ın ana sponsorluğunda hayata geçen eğitim projesi; Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde ve Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, ve Adana Organize Sanayi Kadın Platformu destekleriyle gerçekleştirildi. 

Proje koordinasyon ve yönetimi İdeaLab Danışmanlık, Proje Fikir Anneliği ve Liderliğini ise AK Parti Adana Milletvekili / TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Sunay Karamık tarafından yapılan Finansal Okuryazarlık Eğitim Projesi’nin Ödül Töreni’nde Adana Valisi Yavuz Selim Köşger de katılacak.