Kariyer planlama semineri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün Gençlik ve Spor Dairesi vasıtasıyla gençlere verdiği eğitim desteği, motivasyon ve kişisel gelişim seminerleriyle devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri’nde öğrenciler, aldıkları eğitime ek olarak, “Doğru Tercih, Kariyer planlama, Kişisel Gelişim ve Motivasyon” alanlarında da destek görüyor. Öğrenciler Gençlik Merkezleri’nde aldıkları eğitimi, belirli aralıklarla düzenlenen seminer ve konferanslarla pekiştiriyor, geleceklerine daha bilimsel yöntemlerle yön veriyor.
 
Bu bağlamda, İstanbul Kültür Üniversitesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile organize edilen “Doğru Tercih ve Kariyer Planlama Semineri” 26 Nisan 2016 tarihinde Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 10:00, 12:00 ve 14:00 olmak üzere 3 seansta gerçekleştirilecek olan seminer, Adana ili genelinde bir çok okuldan lise öğrencilerin katılımı ile yapılacak.
İstanbul Kültür Üniversitesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Doğru Tercih Platformu, 2001 yılından bu yana lise öğrencilerinin doğru üniversite ve meslek tercihi yapmalarına yönelik seminerler düzenliyor. Seminerlerde lise öğrencilerinin kişisel gelişimlerine de destek veren Doğru Tercih Platformu, öğrencilerin kalıplaşmış düşüncelerinden sıyrılarak, farklı yaklaşımlar edinmelerini sağlıyor. Doğru Tercih Proje Koordinatörü Nur Erdem Özeren’in yürüttüğü seminerlerde “Kariyer planlama, doğru meslek seçimi, motivasyon kazandıran ipuçları ve kişisel gelişim” konularında eğitimler veriliyor.

Kariyer planlama seminer Adana