Kasaplar sorunlarını Sarıeroğlu'na aktardı

AK Parti Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Kasaplar Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda Başkanı Saruhan Yağmur, esnaf olarak çektikleri sıkıntıları AK Parti kurmaylarına aktarıp yardım talebinde bulundu.

AK Parti Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Kasaplar Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda Başkanı Saruhan Yağmur, esnaf olarak çektikleri sıkıntıları AK Parti kurmaylarına aktarıp yardım talebinde bulundu.
Ziyarete Sarıeroğlu’nun yanında AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Niyazi Göger’de iştirak etti. Sıcak ortamda gerçekleşen ziyarette Oda Başkanı Yağmur yüksek elektrik fiyatları, KDV Sorunu gibi mesleklerine yansıyan sıkıntıları kasap ve tavukçular adına dile getirdi.
Oda Başkanı Yağmur “elektriği kısmak mümkün değil. Kıyma çekimi, soğuk hava deposu, reyon dolapları sürekli elektrik yakıyor. Bunları iptal ederseniz ürününüz bozulur. KDV ise bizi bunalttı. Esnaflarımız adına sizlerden iyileştirmeler bekliyoruz” dedi. Sarıeroğlu ise Hükümet olarak halkın yararına ne var ise onu yapmaya çalıştıklarını söyledi.